Controls de Qualitat Electroacústica de les línies de metro L9 i L10 de Barcelona

Keacoustics ha efectuat els Controls de Qualitat Electroacústica de les línies de metro L9 i L10 de Barcelona

Keacoustics ha realitzat un conjunt de mesuraments electroacústics a 14 estacions de la L9 i 2 estacions de la L10 de metro de Barcelona, amb l’objectiu d’assegurar els estàndards de qualitat acústica. S’ha validat el nivell de cobertura i el grau d’intel·ligibilitat de la paraula de tota la cadena del sistema electroacústic de cada estació, des del pupitre del cap d’estació des d’on s’emeten els missatges, fins als altaveus instal·lats als diferents recintes.

A partir de diferents senyals de banda ampla reproduïts pel sistema electroacústic per un simulador de cap humà, s’han realitzat extensos mostrejos espacials per totes les dependències de les estacions. Fent ús d’analitzadors freqüencials dedicats s’ha mesurat els valors de pressió sonora en bandes d’octava i el grau d’intel·ligibilitat de la paraula STIPA (Speech Transmission Index Public Address) d’acord amb la normativa internacional EN 60268-16:2011.

Gràcies al compromís de TÜV Rheinland Group en España i UTE Energia L9 s’ha pogut gestionar l’extensa campanya de mesurament d’un entorn complex, assegurant unes condicions de mesurament òptimes per garantir una entrega eficaç a TMB.

Barcelona
Telèfon +34 605 431 416

Formem part de