Projecte d’enginyeria acústica avançada en entorn SmartCity

Hem resolt eficientment la problemàtica consistent en disposar de sensors mesuradors de so autònoms en diferents emplaçaments de la ciutat de Barcelona que no permetien una comparació correcta dels valors de contaminació acústica.

En efecte, la ciutat de Barcelona compta amb una extensa xarxa de sensors mesuradors de so autònoms distribuïts en diferents zones conflictives de la ciutat per tal de controlar i gestionar la contaminació acústica.

Per tal de resoldre aquest repte, Keacoustics ha realitzat una campanya de mesuraments exhaustiva fent ús del desplegament de la solució tecnològica KENOISE. La compatibilitat amb qualsevol tipus marca de sensor autònom de so, la flexibilitat i la modularitat de la solució ha permès la consecució del projecte amb costos i recursos molt menors. Amb l’ajuda de simulacions numèriques s’ha obtingut un conjunt de factors correctius en funció de l’emplaçament del sensor autònom de so.

Fruit d’aquesta acció, els tècnics i responsables disposen de valors de contaminació acústica sense cap distorsió i poden aplicar les seves estratègies i accions amb total capacitat de decisió objectiva.

Barcelona
Telèfon +34 605 431 416

Formem part de