KENOISE- EKZ – Gestió de la Contaminació Acústica i Mediambiental

KEACOUSTICS PROPORCIONA UNA SOLUCIÓ DE CÀLCULS D’ÍNDEXS ACÚSTICS, INTEGRACIÓ I CONNECTIVITAT DE SENSORS IOT

 

Keacoustics ha realitzat la integració i connectivitat entre la plataforma smartcities de EKZ – Elektrizitätswerke donis Kantons Zürich, basada en FIWARE, diversos sensors de soroll i de qualitat de l’aire, i el visor Kenoise. La plataforma de smartcities disposa de multiplicitat de sensors IoT de destacades empreses d’instrumentació de control mediambiental, entre els quals dos sensors de soroll i una estació de qualitat ambiental.

Kenoise transforma les dades brutes proporcionades pels sensors de soroll en informació útil per a l’usuari final: valors mitjans L_eq, valors segons Directiva Europea 2002/49/CE Ld Le i Ln, i valoris percentils L% . L’estandardització garanteix una correcta comparació entre dades provinents de sensors de soroll de diferents marques i tecnologies.

Per a completar el control mediambiental, Keacoustics ha desenvolupat la integració d’una estació de qualitat ambiental a la plataforma smarticities del client utilitzant els dispositius IoT Unectic per a realitzar una passarel·la de MODBUS a HTTP/JSON sobre comunicacions LTE.

Gràcies al compromís de EKZ s’ha aconseguit aquesta estandardització en els càlculs. Els clients de EKZ disposen de la vertical KENOISE-EKZ que ofereix informació i actualitzacions acústiques i de qualitat de l’aire en un únic visor, preparat per a connectar-se a futurs sensors i tecnologies.

Barcelona
Phone +34 605 431 416

We are part of